Aegidius

Tiroler Volksmusik, Schlagerhits und Party! Dat is waar Aegidius voor staat!
En als je denkt "ken ik die niet ergens van?" dan zou dat kunnen kloppen. Jarenlang was hij de gitarist, leadzanger en entertainer van de beroemde Volksstümliche formatie Tirol Sound. Meer dan 150.000 kilometer werden reizend afgelegd en speelden zij op kleine tot zeer grote evenementen; van Noorwegen tot Slovenië en pakweg alles wat er tussenin ligt. Ze werden zelfs meermaals uitgenodigd door de bekende Oostenrijkse band Die Zillertaler Schürzenjäger om op het Finkenberg Open Air als voorprogramma te staan. Een jaar later boekte de net zo bekende Edlseer diezelfde primeur! Na het uiteenvallen van Tirol Sound is hijs solo gegaan met een flinke bagage aan Schlager en Tiroler hits!!

Zodra hij op het podium staat, de stembanden schallen en zijn gitaar er sprankelend op los klinkt, gaat de zaal of tent los! Als geen ander weet Ae
gidius de typische 'Tiroler Stimmung" over te brengen op het publiek! Met hits van o.a.: Andreas Gabalier, Marc Pircher, Anne-Maria Zimmermann, Schürzenjäger, Edlseer, DJ Ötzi, en nog veel, veel meer, spreekt hij een breed publiek aan waar hij keer op keer een spetterend feest mee maakt. Kortom, feestje verzekerd! 

Tot snel, Stimmung, Spass, Vollgas...!


Doe een aanvraag voor "Aegidius"
Voor alle overige artiesten of aanvragen met meerdere artiesten

vragen wij je om direct contact met ons op te nemen.