Professionals

Bij de professionals van het Stimmungsburo ben je aan het juiste adres. Van een enkele groep of artiest op een privéfeest tot een logistiek verantwoord evenement met vele bekende artiesten en bands, licht, geluid, internet- en promotie-ontwerp. Tevens het organiseren, begeleiden, plannen en (mede) doen slagen van een (bedrijfs)feest. Alles tot in de puntjes geregeld. Zonder gedoe.
Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Wij vinden het zeer belangrijk dat de juiste artiest wordt gekoppeld aan de juiste klant en zijn publiek. Het helpen slagen van een feest, in welke vorm dan ook is voor ons de hoogste prioriteit. Op alle fronten. 

Maatwerk

Juist daarom nemen wij voor iedere klant uitgebreid de tijd om precies het juiste maatwerk af te kunnen leveren. Zelf zijn wij tientallen malen per jaar in de Alpenlanden onderweg om op de grote festivals en tentfeesten te be-leven wat er speelt en om nieuw talent voor de Benelux te contracteren.
Het Stimmungsburo is een betrouwbare partner. Dagelijks artiesten in- en verkopen, evenementen en (bedrijfs) feesten organiseren zegt natuurlijk wel iets.

Overtuig jezelf door bijvoorbeeld op de pagina "referenties" te kijken welke partners je al voor gingen.

Voor ieder budget

Een van de belangrijkste vragen bij het invullen van een evenement is de grootte van het budget. Het is natuurlijk makkelijk om 'zomaar' een artiest of groep te boeken, maar de gage's verschillen onderling behoorlijk. 
Juist doordat wij over een groot artiestenbestand beschikken, maar een nog groter contactenbestand, kunnen wij letterlijk voor ieder budget de juiste artiest of groep vinden. Het is dus zeker mogelijk om een echte Oostenrijkse groep op te laten treden op het verjaardagsfeestje in de achtertuin. Maar ook de allergrootste (en vaak onbereikbare) sterren van de Duitse/Oostenrijkse televisie kunnen wij voor jouw evenement contracteren.

Vele andere aspecten spelen ook mee.
Moet er licht en geluid komen? Voor hoeveel bezoekers? Podium? Stoelen en tafels? Locatie? Vergunningen... Samen met jou kunnen we het gehele financiële en logistieke plan samenstellen voor een geslaagd evenement. Dát is onze sterke kant: Maatwerk! 

Marketing en promotie

Al vele klanten hebben door het Stimmungsburo hun complete evenement, of een groot gedeelte daarvan, laten verzorgen. 

Daarbij kun je denken aan het opstellen van het eerste plan, de gehele logistiek zoals locatieplanning, voorzieningen, opbouw, afbouw, vergunningen, de artiesteninvulling, het licht en geluid, tot de gehele promotie inclusief poster- en folderontwerp.
Zelfs speciale internetsites voor jouw evenement kunnen we ontwikkelen (en uiteraard onderhouden) 

De promotie van jouw evenement is minstens zo belangrijk als de artiesten op het podium. Simpelweg een paar posters ophangen is zeker geen garantie voor een uitverkocht feest.

Het Stimmungsburo heeft de mogelijkheden om een uitgekiende promotie voor je evenement te ontwikkelen. Het ontwerpen van de flyer, poster en internetsite is geen enkel probleem. Het drukwerk wordt keurig bij je afgeleverd en kan zelfs binnen twee dagen gerealiseerd worden.

Media

Door onze mediacontacten op het gebied van radio en televisie kunnen we een betaalbaar en rendabel promotiepakket aanbieden waarbij radio en/of televisiespots ingezet worden. Deze spots laten we inspreken door professionele stemmen, zoals bijvoorbeeld Arno Lubbinge; de stem van SBS6 Hart van Nederland.

Graag bespreken we persoonlijk wat voor jouw evenement de mogelijkheden zijn.

Foto: Frank Vinkenvleugel