Wijbrand van der Sande

Allround, persoonlijk en professioneel maatwerk zijn de steekwoorden van Wijbrand van der Sande. 

Hij is de muzikale Paus, de programmeur en de ‘tentdirecteur’ van de Tirolertent op de Zwarte Cross.  Hij is bekend als presentator van de televisieprogramma's “Gipfelstammtisch” en "So schön kann Musi sein".  Deze programma's worden momenteel in geheel Europa uitgezonden en trekken iedere week meer dan 2 miljoen kijkers.  

Ook presenteert Wijbrand vele radioprogramma’s op de Nederlandse radio. Zeg je "schlager en volksmuziek" dan klinkt zijn naam vaak als een geweerschot na.


Wijbrand staat zelf vele tientallen malen per jaar in binnen- en buitenland op het podium om grote en kleinere evenementen en shows te presenteren. Dat kan een Oktoberfest zijn in een tent vol uitgelaten feestgangers of een gala in smoking in het theater. In Oostenrijk en Zuid Duitsland is hij ondertussen vaak te gast bij televisie- en radioshows, feesten, partijen en schrijft hij o.a. columns voor internationale printmedia.

Heb je een écht feest? Dan heb je zéker een échte presentator nodig die een grote schare fans meebrengt.  Waarom verder zoeken?  Wijbrand boek je hier.


Doe een aanvraag voor "Wijbrand van der Sande"
Voor alle overige artiesten of aanvragen met meerdere artiesten

vragen wij je om direct contact met ons op te nemen.